Jane Scrivner Rose Gold serum, 30ml

46,95 

Tvoja izbira za 4. korak v “5 na dan” dnevni negi, če imaš težave z rdečico in kuperozno kožo. 

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Tvoja izbira za 4. korak v “5 na dan” dnevni negi, če imaš težave z rdečico in kuperozno kožo. 

To je prava poslastica za nego kože. Izjemno žensko olje, ki je še posebej primerno za občutljivo kožo. Jojobino olje spodbuja produkcijo kolagena in elastina, obenem pa uravnava vse tipe kože in utrjuje in neguje kožno bariero. 

S toničnim in adstringentnim učinkom to olje deluje tako, da pomirja, vlaži in zmanjšuje rdečico, ki jo povzročajo povečane kapilare (žilne nitke).

  • Bogat z vitamini A, B, D in E ter esencialnimi maščobnimi kislinami (Omega 6 in 9) za regeneracijo kožnih celic in obnavljanje poškodovanega kožnega tkiva.
  • Močne antioksidativne lastnosti.
  • Uravnava izločanje koži lastnega sebuma.
  • Lahko prodre v kožni matriks in prenese hranila v te plasti.
  • Izpolnjuje vrzeli med celicami kože, pomirja in upočasni presnovo, da zaščiti pred pospešenim staranjem in ohrani funkcijo kožne bariere. 
  • Izjmeno poživljajoča kombinacija, s prijetnim vonjem, ki lahko izboljša razpoloženje. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Jane Scrivner Rose Gold serum, 30ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica