Jane Scrivner intenzivno olje, 30ml

Ena od možnosti za 4. korak v tvoji “5 na dan” dnevni negi, če želiš olje, ki kožo obnavlja in deluje na zmanjšanje brazgotin.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

35,95 

Ena od možnosti za 4. korak v tvoji “5 na dan” dnevni negi, če želiš olje, ki kožo obnavlja in deluje na zmanjšanje brazgotin.

Intenziven in potenten tretma za drobne gubice in gube, za zrelo kožo, kožo s pigmentnimi madeži, brazgotinami, poškodbami od sonca in za suho kožo.

Olje, ki prihaja direktno iz Čila, je pridobljeno s 100% ekološko superkritično CO2 ekstrakcijo. Superkritična CO2 ekstrakcija je difuzijski proces ločevanja najrazličnejših komponent iz trdnih, kot tudi tekočih snovi (matrice), z uporabo superkritičnega ogljikovega dioksida kot ekstrakcijskega topila. Ta metoda ekstrakcije velja za najvarnejšo, najčistejšo ter najučinkovitejšo, a žal tudi najdražjo.

Naravno bogato z vitamini A, C in E. Vsebuje visoke ravni esencialnih maščobnih kislin (EFA). Varno za neposredno uporabo na pred in po operativnih brazgotinah in opeklinah.

Lipidi za obnovo barierne funkcije kože. 

100% ekološko, hladno stisnjeno, olje Rosa Mosqueta iz Čila. Odličen za regeneracijo kože. Prav tako je odličen za trenutke “jutri moram izgledati čudovito” – nanesite ga eno noč prej in videli boste, kako bo zjutraj vaša koža veliko bolj gladka, nahranjena in spočitega videza.

To olje ima bogat, zemeljski vonj, ki se lahko razlikuje od serije do serije. Včasih je opisan kot “požgan sladkor”, včasih “dimljen”, ne glede na opis, pa vonj izgine ob nanosu, koža pa je po nanosu videti obnovljena in pomlajena!

Bogat z EFA (esencialnimi maščobnimi kislinami) Omega 6 in Omega 3, vitamini E, C in beta karoteni, ki so odličen vir trans retinske kisline – provitamina A, naravne oblike vitamina A. 

Pomaga zmanjšati videz brazgotin. 

Raziskava z Univerze v Santiago Chile je razkrila: “… po tretjem tednu uporabe so gube začele izginjati, konec četrtega meseca je bilo izginotje skoraj dokončno. Koža je bila gladka, svežega videza”.

Uporaba

Uporabite zjutraj in zvečer, vsak dan. Ena pumpica predstavlja dnevno količino. Nanesite na blazinice prstov, da se olje segreje in nato vmasirajte na področje kože, ki ga želite negovati z našim Intenzivnim oljem.

Pomembno: To bogato obnovitveno olje lahko pušča madeže, če ga ne vmasirate, da se vpije v celoti. Pustite, da se vpije v kožo, preden se oblečete.

Sestava

Critical Extract Rosa Mosqueta (Rose Hip) seed and fruit Oil.

Pridobljeno s 100% ekološko superkritično CO2 ekstrakcijo. Superkritična CO2 ekstrakcija je difuzijski proces ločevanja najrazličnejših komponent iz trdnih, kot tudi tekočih snovi (matrice), z uporabo superkritičnega ogljikovega dioksida kot ekstrakcijskega topila. Ta metoda ekstrakcije velja za najvarnejšo, najčistejšo ter najučinkovitejšo, a žal tudi najdražjo.