Izvleček grozdnih pešk, 100mg (90 kapsul)

39,95 

Za raznolike zdravilne učinke v tem izvlečku so zaslužni grozdni polifenoli. Vse več raziskav potrjuje antikancerogeno delovanje grozdnih pešk.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Za raznolike zdravilne učinke v tem izvlečku so zaslužni grozdni polifenoli. Vse več raziskav potrjuje antikancerogeno delovanje grozdnih pešk, študije pa so pokazale tudi, da so oligomerni proanticianidi (OPC) v grozdnih peškah bolj močni antioksidanti od vitaminov C, E in beta karotena.

Izvleček grozdnih pešk ima pozitiven vpliv na ožilje. Kot prehransko dopolnilo vzemite 1-3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izvleček grozdnih pešk, 100mg (90 kapsul)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica