Fushi zeliščni balzam za lase, AMLA in ARGAN, 230ml

18,95 

Ajurvedski balzam za lase za izjemen sijaj ter močne lase.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Poživljajoč ajurvedski balzam za lase, bogat z zelišči in sveže stisnjemim arganovim oljem ter amlo, za izjemen sijaj ter močne lase.

Inovativna zeliščna mešanica vsebuje arganovo olje in amlo, ki obnovita lase in poskrbita za izjemen sijaj in voljnost las. Edinstvena kombinacija s svežim izvlečkom brahmija pomaga obnoviti suhe lase, pomiri lasišče in spodbuja rast las. Amla je znana kot bogat vir vitamina C in pomaga ohranjati močne lasne mešičke, med tem, ko neguje lase od korena do konic. Sveže stisnjena olja brahmija, argana in kamelije so znana po svojih izjemnih obnovitvenih lastnostih. Šampon vsebuje nežen vonj tahitijske gardenije, ki bo naredila prijeten vonj in poskrbela za svežino las.

Blazam je narejen iz biodinamično vzgojene amle, trojno macerirane v vodi, več kot 90 dni.

V naših izdelkih uporabljamo le znana, etično pridobljena, hladno in sveže stisnjena olja, trenutne sezone, da zagotovimo maksimalno kvaliteto in učinkovitost.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fushi zeliščni balzam za lase, AMLA in ARGAN, 230ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica