Fushi zares dobro olje za mišice in sklepe, 100ml

16,80 

Naše olje za sklepe in mišice je mešanica tradicionalnih Ayurvedskih zeliščnih olj, ki efektivno delujejo na bolečine v mišicah in boleče sklepe, telo pa je po uporabi popolnoma sproščeno in prerojeno.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Naše olje za sklepe in mišice je mešanica tradicionalnih Ayurvedskih zeliščnih olj, ki efektivno delujejo na bolečine v mišicah in boleče sklepe, telo pa je po uporabi popolnoma sproščeno in prerojeno.

Ustvarjeno z obnovljeno ajurvedsko mešanico Mahanarayan, ki je izjemno potentna in grelna kombinacija rastlinskih izvlečkov, bogatih z nutrienti. Vključuje korenine, semena, cvetove, minerale lubja in gomolje. Skrbno izbrani izvlečki so nato počasi vmešani v sezamovo olje, da učinkovito izločijo svoje naravne fitokemikalije in terapevtske lastnosti, ki ustvarijo izjemno močno terapevtsko olje za telo. Idealno za podporo utrujenih sklepov in mišic, kot tudi za energetsko podporo in izboljšanje cirkulacije.

Unikatna mešanica zelišč v tem ajurvedskem olju za mišice in sklepne bolečine pomaga harmonizirati presežek ate (zrak). Preveč Vate ustvari sklepne in mišične motnje in oslabi tkivo, zunanje in notranje. Zelišča v tem olju so poznana po svojih izjemnih astringentnih in obnovitvenih lastnostih. Ne obnavljajo zgolj kožnega tkiva, izjemno dobro prodrejo v globine, da občutite zdravilne in odrešitvene lastnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fushi zares dobro olje za mišice in sklepe, 100ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica