fushi-zares-dobro-olje-za-misice-in-sklepe-100-ml-orca-naravna-kozmetika-2
fushi-zares-dobro-olje-za-misice-in-sklepe-100-ml-orca-naravna-kozmetika-2
fushi-zares-dobro-olje-za-misice-in-sklepe-100-ml-orca-naravna-kozmetika-2

Fushi zares dobro olje za mišice in sklepe, 100ml

Naše olje za sklepe in mišice je mešanica tradicionalnih Ayurvedskih zeliščnih olj, ki efektivno delujejo na bolečine v mišicah in boleče sklepe, telo pa je po uporabi popolnoma sproščeno in prerojeno.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

21,00 

Naše olje za sklepe in mišice je mešanica tradicionalnih Ayurvedskih zeliščnih olj, ki efektivno delujejo na bolečine v mišicah in boleče sklepe, telo pa je po uporabi popolnoma sproščeno in prerojeno.

Ustvarjeno z obnovljeno ajurvedsko mešanico Mahanarayan, ki je izjemno potentna in grelna kombinacija rastlinskih izvlečkov, bogatih z nutrienti. Vključuje korenine, semena, cvetove, minerale lubja in gomolje. Skrbno izbrani izvlečki so nato počasi vmešani v sezamovo olje, da učinkovito izločijo svoje naravne fitokemikalije in terapevtske lastnosti, ki ustvarijo izjemno močno terapevtsko olje za telo. Idealno za podporo utrujenih sklepov in mišic, kot tudi za energetsko podporo in izboljšanje cirkulacije.

Unikatna mešanica zelišč v tem ajurvedskem olju za mišice in sklepne bolečine pomaga harmonizirati presežek ate (zrak). Preveč Vate ustvari sklepne in mišične motnje in oslabi tkivo, zunanje in notranje. Zelišča v tem olju so poznana po svojih izjemnih astringentnih in obnovitvenih lastnostih. Ne obnavljajo zgolj kožnega tkiva, izjemno dobro prodrejo v globine, da občutite zdravilne in odrešitvene lastnosti.

Uporaba

Vmasirajte v problematičen predel v krožnih gibih vsako jutro in večer. Za nadaljno vzdrževanje nanesite 1x na dan ali po potrebi. Lahko se uporablja tudi kot masažno olje, ki  kožo nahrani, zmehča in sprosti telesno napetost.

Sestava

Sestavine:

Cocos Nucifera (Coconut) Oil+*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil+*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil+*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil+*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil+*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil+*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil+*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil+*, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root ExtractF, Sida Cordifolia (Bala) Root ExtractF, Boerhavia Diffusa (Punarnava) Root ExtractF, Premna Serratifolia (Headache Tree) Root ExtractF, Mesua Ferrea (Ceylon Ironwood) Flower ExtractF, Zingiber Officinale (Ginger) Root ExtractF, Valeriana Officinalis (Valerian) Root ExtractF, Berberis Aristata (Indian Barberry) Root ExtractF, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Resin ExtractF, Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil) ExtractF, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root ExtractF, Gmelina Arborea (Gamhar) Root ExtractF, Clerodendrum Trichotomum (Harlequin Glorybower) Branch ExtractF, Aegle Marmelos (Indian Bael) Root ExtractF, Solanum Indicum (Black Nightshade) Root ExtractF, Tribulus Terrestris (Bindii) ExtractF, Solanum Virginianum (Yellow-Fruit Nightshade) ExtractF, Stereospermum Chelonoides (Paroli) Root ExtractF, Hedysarum Alhagi (Camelthorn) Leaf/Stem ExtractF, Desmodium Gangeticum (Salpani) Root ExtractF, Oroxylum Indicum (Indian Trumpet Flower) Root ExtractF, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud ExtractF, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark ExtractF, Limoneneε, Linalolε.

*Ekološke sestavine
ε: naravne komponente eteričnih olj
+: Fushi olja, ekološka, deviška in hladno stisnjena iz sveže žetve
F: Fushi zelišča, ekološka, sveže nabrana, trojna infuzija