Energiplex, polnovreden kompleks

21,95 

Naraven kompleks, brez kofeina, za takojšen dvig energije in za aktiven življenski slog.

Polnovreden kompleks Energiplex ™ je napredna prehranska kombinacija za dvig ravni energije in podporo nadledvičnih žlez, ki lahko pomaga premagati utrujenost, izboljša nivo energije in mentalno zbranost.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ni na zalogi

Naraven kompleks, brez kofeina, za takojšen dvig energije in za aktiven življenski slog.

Polnovreden kompleks Energiplex ™ je napredna prehranska kombinacija za dvig ravni energije in podporo nadledvičnih žlez, ki lahko pomaga premagati utrujenost, izboljša nivo energije in mentalno zbranost.

Celotna formula deluje sinergijsko in pomaga pri presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob, ki so osnovna hranila za pridobivanje energije v našem telesu. Prav tako podpira in neguje nadledvične žleze v času stresa.

Fushijeva formula Energiplex ™ je obogatena s polnovrednimi hranili v prahu, zaradi česar telo sestavine bolje prepozna in absorbira, kar zmanjša potrebo po velikih odmerkih. Polnovredna Energiplex ™ je posebej zasnovana za izboljšanje biološke uporabnosti v telesu.

Poleg tega sta formuli dodani tudi zelišči sibirski ginseng in gotu kola, ki še dodatno podpirata telo in uravnatvata odziv telesa na stres in pomladita živčni sistem. Zelišča lahko pomagajo pri lajšanju utrujenosti in povečanju mentalne budnosti.

Energiplex ™ je pohvaljen s strani naših kupcev in vodilnih nutricionistov po vsem svetu in je odlična formula za ljudi, ki imajo naporen, živahen in hektičen življenski slog, bodisi zaradi zahtevne službe ali obveznosti družinsega življenja.

2 kapsuli dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Ni primerno za otroke mlajše od 12 let ter za čas nosečnosti in dojenja.

Hydroxypropylmethyl cellulose (Capsule shell), Siberian Ginseng Extract (Eleutherococcus Senticosus) Min 0.8% (Eleutherosides E + B), PerforMelon® Watermelon Powder (Citrullus lanatus) 100% (natural electrolytes), Magnesium (Bisglycinate Kpure) Min 10.0%- 13.1%, Beetroot (Beta Vulgaris) Beet Red Juice Concentrate 38.3 – 59.5%, Iron (Ferrous Fumarate) Min Iron 30.57% – 32.87%, Vitamin B3 (Nicotinamide), CO-Q10 (Coenzyme Q10 Ubiquinone) Min 97% – 103%, Inositol (Meso-imositol) Min 97-101% Plant derived, Gotu Kola Extract 4:1 (Centella asiatica L), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin E (D-alpha tocopherol acid succinate) Min 96%-102%, plant derived, N-Acetyl L-Carnitine HCl (N-phenmethyl piperazine dihydrochloride) Min 98.0% – 102.0% (by titration), Vitamin B1 (Thiamine Hydrochloride) Min 98.5% – 101.0%, Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Alpha Lipoic Acid (Assay 99.0 – 101.0% ), Vitamin B12 1% on Maltodextrin (94.16-98.08% Cobalamin), Vitamin B9 (Folic Acid) Min 97.0% – 102.0%, Phosphatidyl Choline Min 30% Powder (Indian) Plant derived, Vitamin B7 (D-Biotin) Pure, Min 98.5 – 101.0 %, Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate) Min 90.17 – 92.93% Pantothenic Acid.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energiplex, polnovreden kompleks”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.