Ekološko olje Neem, Fushi (50ml)

10,76 

Neemovo olje je globoko zakoreninjeno v tradicionalni indijski medicini. Znanost je dokazala, da ima neemovo olje številne koristi in se lahko uporablja v kozmetične in medicinske namene in tudi kot pesticid in fungicid.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki. Neemovo olje je globoko zakoreninjeno v tradicionalni indijski medicini, ajurvedi, in se v nekaterih kulturah obširno uporablja za zdravljenje številnih bolezni, tudi malarije. Znanost je dokazala, da ima neemovo olje številne koristi in se lahko uporablja v kozmetične in medicinske namene in tudi kot pesticid in fungicid. V Indiji je neemovo olje pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov v številnih vodilnih kozmetičnih znamkah.

Neemovo olje se pridobiva iz drevesa neem. Naše ekološko neemovo olje je stisnjeno iz semen in jedrc, da dobimo najbolj potenten ekstrakt. Nudi številne spojine, ki pomagajo ohranjati kožo zdravo in mehko, uporabljamo pa ga lahko tudi za številne potrebe v našem domu in vrtu. Sveže stisnjeno. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen te sezone, da zagotovimo kvalitetno in učinkovitost. Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ekološko olje Neem, Fushi (50ml)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica