Ekološko olje Neem, Fushi (50ml)

Neemovo olje je globoko zakoreninjeno v tradicionalni indijski medicini. Znanost je dokazala, da ima neemovo olje številne koristi in se lahko uporablja v kozmetične in medicinske namene in tudi kot pesticid in fungicid.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

11,95 

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki. Neemovo olje je globoko zakoreninjeno v tradicionalni indijski medicini, ajurvedi, in se v nekaterih kulturah obširno uporablja za zdravljenje številnih bolezni, tudi malarije. Znanost je dokazala, da ima neemovo olje številne koristi in se lahko uporablja v kozmetične in medicinske namene in tudi kot pesticid in fungicid. V Indiji je neemovo olje pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov v številnih vodilnih kozmetičnih znamkah.

Neemovo olje se pridobiva iz drevesa neem. Naše ekološko neemovo olje je stisnjeno iz semen in jedrc, da dobimo najbolj potenten ekstrakt. Nudi številne spojine, ki pomagajo ohranjati kožo zdravo in mehko, uporabljamo pa ga lahko tudi za številne potrebe v našem domu in vrtu. Sveže stisnjeno. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen te sezone, da zagotovimo kvalitetno in učinkovitost. Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, deviško neemovo olje.