Ekološko olje divjerasle marule, Fushi (50ml)

Marula olje je v Afriki splošno znano kot “čudežno olje”. Idealno olje, če želite preprečiti prezgodnje staranje kože in drobne gubice.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

39,95 

Hladno stisnjeno, nerafinirano, divjeraslo. Marula olje je v Afriki splošno znano kot “čudežno olje”. Med afriškimi ženskami je že stoletja znano kot olje z močnimi regenerativnimi in vlažilnimi lastnostmi.To cenjeno olje se pridobiva iz sadnih jedrc drevesa marula, ki raste v Keniji. Marula olje globinsko neguje in vlaži kožo in je zaradi svoje izjemno bogate vsebnosti maščobnih kislin, vitamina C in E, edinstveno olje. Marula olje naj bi imelo celo bogatejšo vsebnost antioksidantov kot arganovo olje.

Je idealno olje, če želite preprečiti prezgodnje staranje kože in drobne gubice. Lahko in nemastno marula olje se hitro absorbira in je odlično tudi kot nočno olje za obraz in vrat. Najbolj učinkovito je to olje prav v zaščiti kože pred prostimi radikali, ki pospešujejo staranje kože. Olje je odlično za zrelo kožo.

 

Uporaba

Olje je primerno le za zunanjo uporabo.

  • Marula olje za lase: Vmasiraje olje na lasišče in lase. Za boljši učinek pustite olje na laseh skozi noč. Zjutraj lase operite.
  • Marula olje za obraz: Nanesite na kožo 2x dnevno. Olje lahko uporabite tudi kot tretma pri težavah na koži kot so strije, brazgotine, ekcemi in akne.
  • Marula olje za telo: Vmasirajte olje na kožo, s krožnimi, nežnimi gibi, dokler se ne absorbira. Uporabite ga lahko tudi po kopeli.

Sestava

Hladno stisnjeno, divjeraslo olje marule. Ta steklenička svežega Fushi olja divjerasle marule je narejena iz približno 666g lepotnih semen moringe. Sveže stisnjeno. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.