Ekološko olje črne kumine, 100ml

Znano tudi kot blagoslovljeno olje ima olje črne kumine številne, zdravju koristne lastnosti.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

22,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Znano tudi kot blagoslovljeno olje ima olje črne kumine številne, zdravju koristne lastnosti. Gre za terapevtsko izjemno pomembno olje, ki se že stoletja uporablja v arabskih, afriških in azijskih kulturah.

Olje črne kumine je bogato z omega6 in omega9 maščbnimi kislinami, vitaminom B1, B2, B3 in folno kislino in vsebuje tudi mnoge mineralne, vključno z železom in kalcijem. Uporablja se ga lahko interno (se ga uživa) ali zunanje, tako, da se ga vmasira na prsni koš, saj je zelo znan po svojih učinkih na respiratorni sistem. To starodavno energijsko olje povečuje vitalnost in pomirja živčni sistem, spodbuja zdravo prebavo in je blagodejno tako pri napenjanju kot zaprtju.

Če olje črne kumine pijete, lahko izboljša stanje vaših las, kože in nohtov, na vse te predele pa ga lahko nanašate tudi znanje. Znani so tudi njegovi koristni učinki na težave na kožo kot so različne oblike ekcemov.

 

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen te sezone, da zagotovimo kvalitetno in učinkovitost.

Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 333g z zdravjem bogatih semen črne kumine.

 

Uporaba

Primerno za uživanje in za zunanjo uporabo.

Zaužijte 1-3 čajne žličke olja dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca. Olje lahko posujete tudi po solati ali vmešate v smuti.

Za zunanjo uporabo vmasirajte na željeno področje.

Sestava

Ekološko olje črne kumine (Nigella sativa)

Hladno stisnjeno, nerafinirano, ekološko.

Izvor: Egipt