Ekološko olje češnjevih jedrc, Fushi (50ml)

Olje je odličen vlažilec, ki je izjemno bogat z naravanimi antioksidanti ter vitaminom A in E. Še posebej je koristno za uporabo na k aknam nagnjeni in vneti koži.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

18,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki. Ekološko olje češnjevih jedrc je bogato z vitamini in antioksidanti in zagotavlja naravno in učinkovito vlaženje kože. Olje je odličen vlažilec, ki je izjemno bogat z naravanimi antioksidanti ter vitaminom A in E. Olje češnjevih jedrc je še posebej koristno za uporabo na k aknam nagnjeni in vneti koži. Vitamini in hranila v sadežu so znana po svojem pomembnem delovanju na sintezo kolagena in zdravilnih lastnostih kože.

Olje je rumene barve, z rahlo noto marcipana. Bogato je z oleinsko in linolno kislino, maščobnima kislina ki pomagata obnoviti kožo. Olje se obnese odlično tudi kot bazno olje v aromaterapiji. Nekaj kapljic olja dodajte svoji dnevni kremi, da kožo izdatno navlažite ali uporabite olje za nego pri aknasti koži.

Uporaba

Olje je primerno za uživanje in zunanjo uporabo. Zaužijte 1-3 čajne žličke olja s hrano ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Olje lahko prelijete tudi po solati ali vmešate v smutije. Za zunanjo uporabo nanesite na željeni predel kože 2x dnevno.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje češnjevih jedrc. Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 2kg z češnjevih jedrc. Sveže stisnjeno. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.