Ekološko olje češnjevih jedrc, Fushi (50ml)

Olje je odličen vlažilec, ki je izjemno bogat z naravanimi antioksidanti ter vitaminom A in E. Še posebej je koristno za uporabo na k aknam nagnjeni in vneti koži.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

18,95 

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki. Ekološko olje češnjevih jedrc je bogato z vitamini in antioksidanti in zagotavlja naravno in učinkovito vlaženje kože. Olje je odličen vlažilec, ki je izjemno bogat z naravanimi antioksidanti ter vitaminom A in E. Olje češnjevih jedrc je še posebej koristno za uporabo na k aknam nagnjeni in vneti koži. Vitamini in hranila v sadežu so znana po svojem pomembnem delovanju na sintezo kolagena in zdravilnih lastnostih kože.

Olje je rumene barve, z rahlo noto marcipana. Bogato je z oleinsko in linolno kislino, maščobnima kislina ki pomagata obnoviti kožo. Olje se obnese odlično tudi kot bazno olje v aromaterapiji. Nekaj kapljic olja dodajte svoji dnevni kremi, da kožo izdatno navlažite ali uporabite olje za nego pri aknasti koži.

Uporaba

Olje je primerno za uživanje in zunanjo uporabo. Zaužijte 1-3 čajne žličke olja s hrano ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Olje lahko prelijete tudi po solati ali vmešate v smutije. Za zunanjo uporabo nanesite na željeni predel kože 2x dnevno.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje češnjevih jedrc. Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 2kg z češnjevih jedrc. Sveže stisnjeno. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.