Ekološko olje avokada, 100ml, Fushi

Avokadovo olje je zelo bogato z vitaminom E, A, D, kot tudi z lecitinom in kalijem. Preprosto in globoko prodira v kožo in se lahko uporablja pri suhi in zreli koži, pri koži poškodovani od sonca ter pri koži, ki jo pestijo ekecemi ali luskavica.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

7,98 

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.

Avokadovo olje je zelo bogato z vitaminom E, A, D, kot tudi z lecitinom in kalijem. Preprosto in globoko prodira v kožo in se lahko uporablja pri suhi in zreli koži, pri koži poškodovani od sonca ter pri koži, ki jo pestijo ekecemi ali luskavica. Pomaga pri regeneraciji in vlaženju kože. Avokadovo olje poveča elastičnost kože, saj vsebuje aminokisline in proteine, ki podpirajo kolagen. Z edinstvenim, naravnim hranilnim profilom in kremasto bogato teksturo, je avokadovo olje odlična izbira za vlaženje in nego tudi najbolj suhe in poškodovane kože. Popoln je za zrelo kožo.

Olje je primerno tudi za uživanje, uporabljate pa ga lahko tudi kot olje za kuhanje.

Fushi olja so stisnjena iz puple avokada te sezone, da zagotovimo svežino, učinkovitost in potentnost.

 

Uporaba

Olje je primerno za uživanje in zunanjo uporabo.

Zaužijte 1-3 čajne žličke olja s hrano ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Olje lahko prelijete tudi po solati ali vmešate v smutije. Je tudi odlično olje za kuhanje, ker prenese visoke temperature. Za zunanjo uporabo ga vmasirajte v kožo in lase.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje avokada.

Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 1kg sveže pulpe avokada.

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.