Ekološko olje andirobe, 100ml, Fushi

Andiroba drevesa najdete v tropskem deževnem gozdu južne in osrednje Amerike. Eno najbolj znanih medicinskih olj amazonskega gozda je stisnjeno iz svetlo rjavih semen Andirobe.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

22,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno sem odsoten, odsotna. Prijavite se, če si me želite, da me poiščejo administratorji spletne trgovine.

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.

Andiroba drevesa najdete v tropskem deževnem gozdu južne in osrednje Amerike. Eno najbolj znanih medicinskih olj amazonskega gozda je stisnjeno iz svetlo rjavih semen Andirobe. Domačini v Amazoniji olje tradicionalno uporabljajo kot repelent proti insektom in kot protibolečinsko olje pri nategnjenih mišicah. Znano je, da brazilsko nogometno moštvo uporablja olje andirobe po vsaki tekmi, za regeneracijo mišic.

Andiroba olje pomaga pri celjenju ran in ima antibakterijske lastnosti, pomaga pri regeneraciji kože in preprečuje, da bi se rane, ureznine in odrgnine vnele. Pomirja razdraženo kožo od opeklin in sončnih opeklin, med tem ko lajša bolečine, otekline in srbečico.

Odlično je tudi za pomiritev kože z aknami in mozolji, saj zmanjša vnetja in prepreči bakterijske infekcije. Istočasno obnavlja suho kožo in s tem prepeči, da bi koža proizvajala preveč maščobe in se preveč mastila.

Andiroba olje je znano tudi po tem, da je odlično za suhe in skodrane, tudi afro-karibske lase. Globinsko vlaži in ne masti.

Uporaba

Olje je primerno le za zunanjo uporabo.

Nežno vmasirajte s krožnimi gibi, dokler se olje ne vpije. Za globinsko vlaženje nanesite na vlažno kožo. Odlično tudi za obraz in lase. Pred nanosom na lase, olje malce segrejte.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje semen andirobe.

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.