Ekološko kokosovo olje, 480ml, Fushi

Dobrodejne lastnosti kokosovega olja v lepotni industriji in kulinariki so svetovno znane. Kokosovo olje je naravno olje proti staranju kože, je odličen balzam za lase in učinkovito sredstvo proti prhljaju.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

17,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.

Dobrodejne lastnosti kokosovega olja v lepotni industriji in kulinariki so svetovno znane. Kokosovo olje je naravno olje proti staranju kože, je odličen balzam za lase in učinkovito sredstvo proti prhljaju. Kot olje za lase spodbuja rast las, regenerira tanke lase in zagotavlja zdravo lasišče. Znano je tudi da pomaga pri ekcemih na koži in je odličen vlažilec za suho kožo. Globinsko neguje kožo, se enostavno vpije in se lahko uporablja tudi kot masažno olje za celo telo.

Fushi ekološko kokosovo olje je eno najbolj potentnih in čistih kokosovih olj, saj je uporabljenih približno 3.5 kokosov za izdelavo 250g stekleničke olja.

Uporaba

Olje je primerno za uživanje in zunanjo uporabo.

Sestava

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano kokosovo olje.

Fushi ekološko kokosovo olje je eno najbolj potentnih in čistih kokosovih olj, saj je uporabljenih približno 3.5 kokosov za izdelavo 250g stekleničke olja. Fair for life certifikat.

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.