Ekološki zeleni čaj ingver in limonska trava, 16 čajnih vrečk (2g)

Z limonsko verbeno, limonsko travo in sladkim korenom. Ta poživljajoč ingverjev čaj ima toplo in limonino noto, ki je uravnotežena z brezkofeinskim zelenim čajem.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,95 

Z limonsko verbeno, limonsko travo in sladkim korenom. Ta poživljajoč ingverjev čaj ima toplino, z limonino noto, ki je uravnotežena z brezkofeinskim zelenim čajem.

Uporaba

Vrečko namakajte v sveže zavreti vodi 3-4 minute. Na himalajskem vznožju v  severni Indiji so se delavci odločili, da se bodo pridružili združenju Pravične trgovine in s tem omogočili izgradnjo in financiranje šol, štipendij za izobraževanje in nakup zdravstvenih pripomočkov.

Ekološko pridelovanje čaja ščiti zdravje pridelovalcev, planeta in vas. Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije. Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.

Sestava

Ekološki brezkofeinski zeleni čaj iz pravične trgovine (55%), ekološki ingver (30%), ekološka limonina trava (15%).

55% sestavin izhaja iz Pravične trgovine.