Ekološki črni čaj Golden Chai, 18 čajnih vrečk (2,6g)

Naš Zlati Chai je tradicionalni indijski zaklad.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,95 

Naš Zlati Chai je tradicionalni indijski zaklad. Zmešali smo ekološki srčni Assam črni čaj z ekološkim cimetom, kardamom in ingverjem za bogat in pikanten zaključek okusa. Odličen z (rastlinskim) mlekom!

Uporaba

Vrečko namakajte v sveže zavreti vodi 4-5 minut. Delavci na tem pravično trgovinskem posestvu v Asamu v Indiji so dobili brezplačno izobraževanje na domu, zdravstveno varstvo, pokojnino in nekaj zemlje za osebno rabo.

Ekološko pridelovanje čaja ščiti zdravje pridelovalcev, planeta in vas. Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije. Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.

Sestava

Ekološki Assam črni čaj iz pravične trgovine (52%), ekološki cimet (20%), ekološki ingver (12%), ekološki janež, ekološki zeleni kardamon (6%).

52% sestavin izhaja iz Pravične trgovine.