Ekološki čaj mate Purpose, 16 čajnih vrečk (40g)

Mešanico ekološkega čaja Purpose sestavlja živahna infuzija prijetnih sestavin, ki poživljajo.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95 

Mešanico sestavlja živahna infuzija prijetnih sestavin, ki poživljajo. Bogat okus kakava odkrije dimljen, zemeljski okus yerba mate, rooibos doda kremnost vanilije. Ingver, ščepec koriandra, kardamoma in črnega popra pa naredijo pikanten zaključek. Mešanica vas bo zbudila, dvignila in osmislila vaš dan.

  • YERBA MATE: je vrsta sveta rastline, ki so jo tradicionalno pili iz votlega kalabaša v osrednji in južni Ameriki. Ima zemeljski okus in v avtohtonih skupnostih prebivalcev jo uporabljajo za izboljšanje razpoloženja in povečanje energije. Vsebuje naravno prisotne stimulanse in druge sestavine, ki poživljajo brez, da bi povzročali občutek nervoze.
  • MACA: spada pod križnice, kamor sodita tudi brokoli in zelje in velja za naravno superživilo sveta. Maca raste visoko v gorah Peruja, ima nežen oreščkast okus, imela pa naj bi pozitiven učinek na nivo naše energije.

Uporaba

Namakajte v sveže zavreti vodi 8-10 minut.

Sestava

Kakav*, yerba mate*, roobios*, lupina limone*, ingver**, sladki koren*, maca*, kardamom*, koriander*, črni poper*.

Ekološka pridelava, **ekološka pridelava in pravična trgovina. 24% sestavin izhaja iz pravične trgovine.

Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.  Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije.

  • NUMITEA.COM/H2OPE