Ekološki čaj bamboo Presence, 16 čajnih vrečk (40g)

Čudovit čaj, ki omogoča, da umirite svoje misli in ostanete prisotni v trenutku.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95 

Limonina trava v tej mešanici se čudovito dopolnjuje z zeleno meto; obe imata hladilen učinek, ki omogoča, da umirite svoje misli in ostanete prisotni v trenutku. Bambus doda rahlo travnat priokus, med tem ko listi borovnice očistijo, umirjajo in zbistrijo misli. Dotik zemeljskega okusa vas prizemlji in vas z vsakim novim požirkom postavi v sam center zavedanja.

  • BAMBUSOVI LISTI: v kitajski medicini jih sušijo in pražijo ter pijejo v obliki čaja. Bambus je znan po svoji hitri rasti in fleksibilnosti, vsebuje pa rastlinski silicij, mineral, ki ga najdemo predvsem v zdravih kosteh, nohtih, koži in laseh. Kot ena izmed najbolj uporabljenih in vsestranskih rastlin na planetu je bambus močno cenjen zaradi svojih številnih blagodejnih lastnosti.
  • POPROVA META: je zelnata travnica s kratkimi stebli in širokimi listi, domača Evropi in Aziji. Zeliščarji jo uporabljajo zaradi njenih pomirjevalnih lastnosti, saj pomirja um in nežno sprošča telo ter pripomore k umirjenosti, sproščenosti in boljšemu fokusu.

Uporaba

Namakajte v sveže zavreti vodi 8-10 minut.

Sestava

Bambusovi listi*; limonina trava**, meta**, ingver*; jagode gloga*, bezeg*, jagode šisandre*, listi borovnice*, sivka*.
*ekološka pridelava, *ekološka pridelava in pravična trgovina. 21% sestavin izhaja iz pravične trgovine.

Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.  Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije.

  • NUMITEA.COM/H2OPE