Ekološki čaj kurkuma Three Roots, Numi (12×3,1g)

Mešanica treh ekoloških korenin (zemeljske kurkume, pikantnega ingverja in sladkega korena) tvoje čute odpelje na potovanje na eksotično tržnico začimb.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95  1,78 

Mešanica treh ekoloških korenin (zemeljske kurkume, pikantnega ingverja in sladkega korena) tvoje čute odpelje na potovanje na eksotično tržnico začimb. Ko se kompleksnost korenin razvije, okusi ekološke vrtnice prinesejo mentalno jasnost, prizemljenost in centiranje duha.

 

Uporaba

Vrečko namakajte v sveže zavreti vodi 8-10 minut.

  • TRI KORENINE: Z mešanico zemeljske kurkume, pikantnega ingverja in sladkega korena, vaše čute odpeljejo na eksotično tržnico začimb. Globoko dihajte med tem, ko se razvije kompleksnost.
  • ZAČIMBA ŽIVLJENJA: Kurkuma je antična korenina iz družine ingverja. Izvorno iz JV Azije je pogosto uporabljena kariju, ki daje jedem čudovito, zlato rumeno barvo.

Kurkuma je uporabljena kot zelišče, ki vzpostavlja ravnotežje, balans, v ajurvedski  prehrani in je povezana s številnimi koristmi. Numi čaji iz kurkume so bogat vir te izjemne korenine in jih lahko uživate v kateremkoli delu dneva. Ekološko pridelovanje čaja ščiti zdravje pridelovalcev, planeta in vas.

Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije. Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.

 

Sestava

kurkuma* iz pravične trgovine (63%), ingver* iz pravične trgovine (19%) , sladki koren* iz pravične trgovine (15%), vrtnica. Ekološka pridelava. 94% sestavin izhaja iz pravične trgovine. Opozorilo: vsebuje sladki koren! Ljudje, ki trpijo zaradi hipertenzije, se morajo izogibati pretirani uporabi.