Ekološki čaj kurkuma amber sun (12×3,1g)

Ta čudovita čajna mešanica vsebuje kombinacijo kurkume, roobiosa, vanilijevih semen in ščepec cimeta, ki naredi popoln zaključek.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95 

Bogata in topla mešanica, narejena izključno iz pravih, ekoloških sestavin. Ta čudovita čajna mešanica vsebuje kombinacijo kurkume, roobiosa, vanilijevih semen in ščepec cimeta, ki naredi popoln zaključek.

 

Uporaba

Vrečko namakajte v sveže zavreti vodi 8-10 minut.

 

ZLATI TONIK Poživljajoča mešanica kurkume, citronke in posušene limete. V čaju je razburljiv ples različnih okusov; zlati odtenki kurkume z zemeljsko-sladkim okusom in poživljajoči citrusi skupaj oživijo čute.

ZAČIMBA ŽIVLJENJA Kurkuma je antična korenina iz družine ingverja. Izvorno iz JV Azije je pogosto uporabljena kariju, ki daje jedem čudovito, zlato rumeno barvo.

Kurkuma je uporabljena kot zelišče, ki vzpostavlja ravnotežje, balans, v ajurvedski  prehrani in je povezana s številnimi koristmi.

Numi čaji iz kurkume so bogat vir te izjemne korenine in jih lahko uživate v kateremkoli delu dneva.

Ekološko pridelovanje čaja ščiti zdravje pridelovalcev, planeta in vas.

Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke.

Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije.

Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.

Sestava

Kurkuma* iz pravične trgovine (68%), citronka* (21%), posušena limeta* iz pravične trgovine (11%).

*ekološka pridelava. 79% sestavin izhaja iz pravične trgovine.