Ekološki čaj Embrace, 16 vrečk (40g)

Ta topla mešanica čaja vam bo pogrela srce.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95 

Ta topla mešanica čaja vam bo pogrela srce. Šopek cvetja – senzualni hibiskus, pomirjujoča sivka, nežna kamilica in za konec še izjemna vrtnica – obogaten s svežo cvetno aromo. Cvetovi lipe poskrbijo za svežino med tem, ko cimet in nageljnove žbice dodajo topel zaključek, ki poveže um in srce.

 

HIBISKUS
je avtohton toplim podnebjem sveta in je v mnogih kulturah postrežen kot čaj, tako vroč kot mrzel. Ta cvetlični posladek je znan po svojih mnogih koristnih lastnostih.
 
VRTNICA
je univerzalen simbol ljubezni uporabljen v ajurvedski tradiciji in pomaga pri občutju vitalnosti in moči. Po celem svetu je bila esenca vrtnice, zaradi svojih blagodejnih lastnosti, uporabljena za dvig razpoloženja.
 
BEZEG
najpogosteje ga najdemo v severni hemisferi in ima dolgoletno tradicijo uporabe v tradicionalni evropski medicini. Cenjen je zaradi svojega aromatičnega okusa in prvi recepti z bezgom segajo vse do časov starih Rimljanov.

Uporaba

Namakajte v sveže zavreti vodi 8-10 minut.

Sestava

Hibiskus* iz pravične trgovine, vrtnica*, sladki koren*, bezeg*, lipa*, klinčki*, cimet*, damiana*, sivka*, kamilica*.
* ekološka pridelava
 
21% sestavin izhaja iz pravične trgovine.

Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta. NUMITEA.COM/H2OPE.

Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke.

Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije.