Ekološki čaj čokolada Pu-erh, Numi (16×2,2g)

Ta žametna infuzija je kombinacija Pu-erh čaja in ekološkega kakava.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,95 

Ta žametna infuzija je kombinacija Pu.erh čaja in ekološkega kakava. Z dodatkom celih vanilijevih semen in lupine sladke pomaranče je ta dekadentna mešanica zaokrožena z muškatnim oreščkom in cimetom, ki doda pikanten zaključek.

Uporaba

Vrečko namakajte v sveže zavreti vodi 4-5 minut. Ta stara in redka pu-erh drevesa so v skupni lasti lokalnih vaščanov, ki jih obirajo, kar jim predstavlja vir preživetja in to zagotavlja uspeh še vsem nadaljnjim generacijam .Pu.erh je najstarejši poznan čaj, ki je potoval po eni od petih “Tea Horse Roads” poti, s poreklom iz vasi Pu.erh na Kitajskem.

Ekološko pridelovanje čaja ščiti zdravje pridelovalcev, planeta in vas. Naravne čajne vrečke, primerne za kompostiranje – nikoli GSO koruzne ali plastične filter vrečke. Embalaža, primerna za recikliranje, narejena iz 85% post-potrošniških odpadkov, natisnjene s sojinim črnilom in brez termoskrčljive folije. Vaš nakup je pomagal financirati Together for H2OPE, neprofitno iniciativo, ki zagotavlja čisto pitno vodo pridelovalskim skupnostim sveta.

Sestava

Kakav v prahu (45%), črni pu-erh ča iz pravičnega dela (30%), vanilija (5%), rooibos, cimet, pomarančna lupina, muškatni orešček. Ekološka pridelava.