Ekološka tinktura triphale, Fushi (100ml)

100% kupcev je zadovoljnih s tem izdelkom.
#1 Best Seller v kategoriji!

Ekološka tinktura. Deluje kot nežno, naravno odvajalo in telo tudi razstruplja.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

22,95 

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Triphala je ayurvedsko zelišče, ki deluje kot nežno, naravno odvajalo in telo tudi razstruplja.

Uporaba

Priporoča se uživanje 1ml – 5ml tinkture, razredčene v vodi, 3 krat dnevno. Ni primerno za uživanje med nosečnostjo. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom.

Ekološka triphala (amaliki, bibhitaki, haritaki), alkohol, voda. 1ml tinkture vsebuje 500mg zelišča. Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole. Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

Sestava

Ekološka tinktura triphale, 100ml. Fushi, naravna prehranska dopolnila. Deluje kot nežno, naravno odvajalo in telo tudi razstruplja. Detox.

Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.