Ekološka tinktura navadne konopljike – Vitex, Fushi (100ml)

Ekološka tinktura, poznana po svojem blagodejnem delovanju in uravnavanju ženskih hormonov.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

18,95 

Navadna konopljika je poznana tudi kot Vitex (Agnus Castus). Vitex je poznan po svojem blagodejnem delovanju in uravnavanju ženskih hormonov.

 

Uporaba

Priporoča se uživanje 1ml – 5ml tinkture, razredčene v vodi, 3 krat dnevno. Opozorilo: Ni primerno za uživanje med nosečnostjo. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom. Ni priporočeno sočasno uživanje tinkture s progesteronskimi zdravili, kontracepcijskimi tabletkami in ob hormonskih terapijah. Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

Sestava

Tinktura navadne konopljike - Vitex, 100 ml. Fushi, naravni prehranski dodatki. Ekološka tinktura, ki blagodejno deluje na ženske hormone in jih uravnava.

Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole. Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.