Ekološka tinktura navadne konopljike – Vitex, Fushi (100ml)

Ekološka tinktura, poznana po svojem blagodejnem delovanju in uravnavanju ženskih hormonov.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

18,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Navadna konopljika je poznana tudi kot Vitex (Agnus Castus). Vitex je poznan po svojem blagodejnem delovanju in uravnavanju ženskih hormonov.

 

Uporaba

Priporoča se uživanje 1ml – 5ml tinkture, razredčene v vodi, 3 krat dnevno. Opozorilo: Ni primerno za uživanje med nosečnostjo. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom. Ni priporočeno sočasno uživanje tinkture s progesteronskimi zdravili, kontracepcijskimi tabletkami in ob hormonskih terapijah. Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

Sestava

Tinktura navadne konopljike - Vitex, 100 ml. Fushi, naravni prehranski dodatki. Ekološka tinktura, ki blagodejno deluje na ženske hormone in jih uravnava.

Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole. Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.