Ekološka šentjanževka, 60 kapsul, Fushi

11,95 

Šentjanževka je dobro poznana po svojem učinkovitem delovanju na dvig razploženja.
[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ni na zalogi

Šentjanževka je dobro poznana po svojem učinkovitem delovanju na dvig razpoloženja. Pri sočasnem uživanju z zdravili ali določenimi drugimi zelišči in prehranskimi dopolnili, pa lahko povzroča resne interakcije, zato velja previdnost pri njenem uživanju. Če uživate kakršnakoli zdravila se pred uživanjem šentjanževke vedno najprej posvetujte s svojim zdravnikom.

 

 

 

Navodila za uporabo: vzemite 2 kapsuli dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja.

Ekološka šentjanževka, 60 kapsul, Fushi

Fushi zelišča prihajajo iz trajnostnih in obnovljivih virov, so bio-dinamično vzgojena, hladno predelana in 100% presna, da ohranijo svoje popolne hranilne lastnosti.

Narejeno iz sveže zmletih zelišč letošnje sezone. Kapsulirano 1 uro po mletju v naši polnilnici.

Ne vsebuje polnil, veziv, glutena, pšenice, laktoze, konzervansov, umetnih barvil, kvasa, sladkorja in ni testirano na živalih.

1 mnenje za Ekološka šentjanževka, 60 kapsul, Fushi

  1. Brigita Farkaš

    Pri meni kapsule žal niso prinesla želenega učinka – povzročile so mi precej hudo zaprtje. Že po par dnevih sem opazila, da se mi je prebava poslabšala. Posledično z dvigom razpoloženja ni bilo nič :-). Malo sem še vztrajala, potem pa nehala z jemanjem in stanje se je po nekaj dvenih normaliziralo.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.