Ekološka Maca v prahu iz 4 gomoljev, 100g

Maca je s hranili bogato superživilo, ki pomaga podpirati telesne sisteme za optimalno zdravje in dobro počutje.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

10,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Maca je vir cinka in kalija.

Bogata z vitamini B2 in B6.

Lahko pomaga uravnavati hormone.

Lahko pomaga pri dvigu energije.

Maca je s hranili bogato superživilo, ki pomaga podpirati telesne sisteme za optimalno zdravje in dobro počutje. Maca je gomolj iz Peruja in se uporablja že od časov Inkov za prehranske in medicinske namene. Maca je bogata z aminokislinami, vsebuje vitamina B2 in B6 kot tudi minerala cink in kalij. Vsebuje tudi esencialna hranila in je znana po svojem učinkovitem delovanju na plodnost ter velja za rastilno, ki pomaga uravnavati hormonsko stanje. Pomaga izboljšati raven energije in jača delovanje imunskega sistema. Maca velja za adaptogen, ki podpira nadledvične žleze v času stresa.

Korenina mace se nahaja v treh različnih barvah; vse tri korenine imajo nekatere skupne lastnosti a vsaka posebej ima tudi svoje unikatne lastnosti. Naša maca je unikatna mešanica vseh treh gomoljev; vsebuje 70% rumene mace, 30% rdeče in 30% črne mace. Vsi trije različni gomolji delujejo med seboj sinergijsko in s tem zagotavljajo najboljše koristi in delovanje mace.

Uporaba

1-3 čajne žličke dnevno posujte po kosmičih, dodajte v smuti ali zaužijte po navodilih zdravstenega delavca.

Sestava

premium presna maca iz 4 gomoljev (40% rumena, 20% rdeča, 20% črna, 20% vijolična) (Lepidium meyenii)

Fushi zelišča prihajajo iz trajnostnih in obnovljivih virov, so bio-dinamično vzgojena, hladno predelana in 100% presna, da ohranijo svoje popolne hranilne lastnosti.

Narejeno iz sveže zmletih zelišč letošnje sezone. Kapsulirano 1 uro po mletju v naši polnilnici.

Ne vsebuje polnil, veziv, glutena, pšenice, laktoze, konzervansov, umetnih barvil, kvasa, sladkorja in ni testirano na živalih.