Detox Herbal Cleanser za pore 58 g, 100% Pure

19,60 

Čistilo v prahu za razstrupljanje in obnavljanje por temeljito izpira nečistoče ter remineralizira kožo, ne da bi jo odišavilo ali izsušilo.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

To globinsko čistilno zeliščno sredstvo z bogato zeleno glino, antibakterijskimi in razstrupljevalnimi zelišči ter negovalnimi rastlinskimi snovmi odmaši pore na obrazu in zmanjša njihov videz. Za normalne, mastne in mešane tipe kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Detox Herbal Cleanser za pore 58 g, 100% Pure”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica