Čopič za lička (Blush brush), Alima Pure

Čopič za lička ima mehka in prožna vlakna, ki omogočajo mehak nanos barvila za lička. Popoln pripomoček za popoln nanos mineralnega make upa iz nealergenih vlaken.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

24,00 

Čopič za lička ima mehka in prožna vlakna, ki omogočajo mehak nanos barvila za lička. Puhasta vlakna čopiča se oblikovana tako, da se prilegajo licu in zagotavljajo popoln nanos rdečila ali bronzerja. Čopič je narejen iz 100% živalim prijaznih, sintetičnih, veganskih vlaken taklon. Dvobarvna vlakna omogočajo natančno nanašanje in mešanje pudra. Eleganten črn ročaj nudi udoben in stabilen oprijem. Čopič je zapakiran v škatlo, izdelano iz 100% recikliranega papirja, ki je potiskana z okolju prijaznim črnilom na osnovi soje.

Uporaba

PRAVILNO ČIŠČENJE ČOPIČEV:

  • Vlakna čopiča navlažite s toplo vodo in nežno očistite z blagim milom ali šamponom. Vlakna čopiča nagnite navzdol, da bi preprečili vdor vode v ročaj.
  • Vlakna sperite po tekočo vodo, dokler le ta ni čista, da se milo temeljito odstrani.
  • Dobro obrišite čopič in vlakna s suho krpo (nežno) in previdno oblikujte vlakna nazaj v prvotno obliko.
  • Položite čopič plosko in pustite, da se pred naslednjo uporabo popolnoma posuši.

Nikoli ne namakajte vaših čopičev in pazite, da vlakna čopiča zaščitite pred viri toplote, kot so sušilniki za lase, ki lahko poškodujejo občutljiva sintetična vlakna. Čopič naj se čez noč posuši, nikoli ga ne fenajte in ne polagajte na radiator ali druge vire toplote.