Čopič za nanos korektorja (Concealer brush)

Popoln pripomoček za popoln nanos mineralnega make upa iz nealergenih vlaken. Ključen čopič za nanos korektorja pod oči ali na predele kože z nepravilnostmi, ki jih želite prekriti.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

25,00 

Ključen čopič za nanos korektorja pod oči ali na predele kože z nepravilnostmi, ki jih želite prekriti. Posebno oblikovana vlakna pomagajo nevtralizirati in prikriti temne kolobarje, madeže in rdečico.

Čopič je narejen iz 100% živalim prijaznih, sintetičnih, veganskih vlaken taklon. Dvobarvna vlakna omogočajo natančno nanašanje in mešanje pudra. Eleganten črn ročaj nudi udoben in stabilen oprijem. Čopič je zapakiran v škatlo, izdelano iz 100% recikliranega papirja, ki je potiskana z okolju prijaznim črnilom na osnovi soje.

Uporaba

PRAVILNO ČIŠČENJE ČOPIČEV:

  • Vlakna čopiča navlažite s toplo vodo in nežno očistite z blagim milom ali šamponom. Vlakna čopiča nagnite navzdol, da bi preprečili vdor vode v ročaj.
  • Vlakna sperite po tekočo vodo, dokler le ta ni čista, da se milo temeljito odstrani.
  • Dobro obrišite čopič in vlakna s suho krpo (nežno) in previdno oblikujte vlakna nazaj v prvotno obliko.
  • Položite čopič plosko in pustite, da se pred naslednjo uporabo popolnoma posuši.
 
Nikoli ne namakajte vaših čopičev in pazite, da vlakna čopiča zaščitite pred viri toplote, kot so sušilniki za lase, ki lahko poškodujejo občutljiva sintetična vlakna. Čopič naj se čez noč posuši, nikoli ga ne fenajte in ne polagajte na radiator ali druge vire toplote.