Bioluronic Buzz, hialuronski vlažilec, 50g

3. korak v tvoji “5 na dan” naravni negi.  Bio fermentiran hialuronski gel, z izvlečkom brazilske kreše (Buzz Button), aloe vere in bele vrbe (salicilna kislina).

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

45,95 

3. korak v tvoji “5 na dan” naravni negi. 

Kot nakazuje že samo ime je BIOLURONIC BUZZ bio fermentiran hialuronski gel, z izvlečkom brazilske kreše (Buzz Button), aloe vere in bele vrbe (salicilna kislina). 

Hialuronski gel prinaša popolno plast hidracije, da obnovi in podpre barierno funkcijo kože. Razkošen svilnat občutek gela se enostavno razmaže in lepo vmasira v kožo in za seboj pusti učvrščujoč, vlažilni sloj, ki zadrži vlago v koži in obenem utrjuje kožo ter gladi in rahlja drobne gube. 

Privlači 1000 krat več hidracije v kožo, da utrdi in ohrani teksturo kože in barierno funkcijo kože.

Brazilska kreša (Spilanthes Acmella), ki se nahaja v serumu zmanjša napetost mišic in zgladi mikro gubice in gube. 

Klinične študije poročajo, da je 75% uporabnikov topično nanešene brazilske kreše (Spilanthes Acmella/Buzz Button) opazilo učinek glajenja kože. 

Vitamini in minerali v serumu negujejo kožo. Serum kožo tonira in deluje tudi kot adstringent. 

Bio fermentirano hialuronsko kislino smo izbrali zato, ker je 100% naravna. Aloe vero smo izbrali kot gel podlago za povečanje vsebnosti vode in za pomirjanje, hlajenje in negovanje kože. 

Spilanthes Acmella oz. brazilska kreša, znana tudi pod imenom “Buzz Button” ali “Toothache Plant”, nanešena topično in lokalno, zmanjšuje napetost mišic in je naravni mišični relaksant. Spilantol naj bi namreč imel učinek “paraliziranja” na obrazne mišice, prodiral v kožo in zaviral kontrakcije v podkožnih mišicah – varna alternativa botoxu.

Uporaba

Na konice prstov nanesite eno pumpico gela in vmasirajte v kožo obraza, dokler se popolnoma ne vpije. Uporabite malo, po potrebi dodajte. Zjutraj in zvečer, pred uporabo kreme.

Sestava

Lavandula Augustifolia (Lavender)floral water, Rosa Damascena (Rose)floral water, Boswellia Carterii (Frankincense)oil, 
*geraniol, *farnesol, *limonene, *linalool.  *Naturally occurring in essential oils