Bio-gel za posvetlitev tena kože | z aloe vero, nerolijem in laškim smiljem, 50ml

29,00 

Ta izjemen bio gel združuje najboljšo kakovost ekološke aloe vere z nerolijem, laškim smiljem in sladkim korenom v formuli za povečanje naravnega sijaja in regeneracijo kože.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ta izjemen bio gel združuje najboljšo kakovost ekološke aloe vere z nerolijem, laškim smiljem in sladkim korenom v formuli za povečanje naravnega sijaja in regeneracijo kože. Bogat z esencialnimi vitamini, minerali in hranilnimi snovmi, ki pomagajo izenačiti temne predele in neenakomerno polt.

 

  • Aloe Vera: hladi in pomirja kožo. Izboljša bariero za vlaženje, zmanjšuje razbarvanje.
  • Neroli: deluje proti temnim madežem in motnosti.
  • Laški smilj (Immortelle): Močne regenerativne lastnosti za svetlejšo in enakomernejšo kožo.
  • Sladki koren: deluje proti proizvodnji melanina, pomaga zmanjšati in preprečiti pojav pigmentacij.

 

Aromaterapevtska mešanica Brighten Up: Uporabljamo najčistejša eterična olja, izbrana zaradi njihovih koristi za nego kože, ki jih je zmešal naš strokovnjak parfumer. Naša mešanica Brighten Up bo izboljšala vaše razpoloženje s poživljajočim nerolijem, grenivko in laškim smiljem. V kombinaciji s prizemljujočim vetiverjem in krepčilnim pomarančevcem vas bo navdal z energijo in umiril misli.

Ročno izdelano z ljubeznijo. Za vse vrste kože, temne lise, pigmentne madeže in neenakomeren ten kože. Varno za uporabo med nosečnostjo. Primerno za moške in ženske. Priporočeno za starost 3+.

Primernost: Bio-gel nega, primerna za vse tipe kože. Pigmentni maedži in neenakomeren ten.

Okolju prijazna steklena embalaža, zunanja škatla s certifikatom FSC.

Kako reciklirati našo embalažo: stekleno embalažo in zunanje škatle s certifikatom FSC je mogoče 100% reciklirati. Pumpice in pokrovčka ni mogoče reciklirati (zaradi mešanih materialov), zato jih je treba odvreči ločeno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio-gel za posvetlitev tena kože | z aloe vero, nerolijem in laškim smiljem, 50ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica