Balzam za ustnice, Zeleni čaj (4.3g)

Odlični naravni, veganski in presni balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine. Super nežni, ne lepljivi, ne svetleči in ne (pre)sladki.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,99 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni. Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Okusu zelenega čaja se v tem božanskem, hranljivem balzamu za ustnice, pridruži še hladno stiskano konopljino olje, nadvse bogato z omega kislinami, ki vaše ustnice neguje, vlaži in nahrani. Balzam je navdahnjen s čistim izvlečkom listov zelenega čaja, kar mu doda tudi čudovit, neponovljiv vonj. Vaše ustnice ga bodo vzljubile v trenutku.

Uporaba

Nanesite na ustnice in … uživajte!

Sestava

***Cinnamomum cassia (cinnamon) & ***Elettaria cardamomum (cardamom) infused Prunus dulcis (sweet almond) oil; ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax; **Cocos nucifera (coconut) oil, *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, **Theobroma cacao (cocoa) butter, *Ricinus communis (castor) oil, *Olea europaea (olive) oil, organic flavors, Tocopherols (vitamin e), Benzyl Benzoate, Cinnamaldehyde
*cold pressed / organic **raw & organic ***wildcrafted