Balzam za ustnice, Vata (4.3 g), Hurraw!

5,50 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Vedno smo na lovu za novimi dišečimi in ekstremno negovalnimi kombinacijami sestavin (zaradi katerih včasih ponoči tudi ne spimo, saj tako zelo radi delamo to, kar delamo :)). Po razmišljanju in plavanju v morju idej, smo se odločili za večji podvig: ustvarili smo balzame za ustnice, ki temeljijo na ajurvedskih izročilih in so primerni za različne doše. *Ajurveda, kaj?* Doša, kdo?* , se boste vprašali. 🙂 Pri Hurraw-u smo neznansko veseli, saj imamo v svojih vrstah nekoga, ki je pravi ajurvedski poznavalec. Tako se je iz številnih neprespanih noči in neutrudnih dni, rodil naš prvi mali ajurvedski balzam.

V ajurvedskih balzamih smo združili bogato sezamovo olje, v katerem smo macerirali zelišča, sadeže in korenine, ki ustrezajo vsaki posamezni Doši. Vse skupaj smo raztopili v našem kremastem, deviškem kokosovem olju, kakavovem maslu in ricinusovem olju ter dodali čista, sveža, 100% ekološka eterična olja za dolg občutek svežine in čisto unikatnost. 🙂

 

VATA BALM

Infuzija korena ashwagandhe. Pomirjujoč vonj mandljev začinijo nežne note kardamoma, z vrtnicami, ki prizemljijo.

Vata Doša: suh, hiter, mrzlo, svetlo, subtilno.

Element: zrak (veter) & eter (prostor)

Vzbuja: intuicijo, kreativnost, domišljijo, spontanost

Čustva: anksioznost, skrb, dvom, strah

Vato umirja: sladko, zemeljsko, toplo

* Ajurveda je tradicionalna indijska medicina. Po Ajurvedi poznamo tri Doše: Vato (zrak&eter), Pitto (ogenj&voda) in Kapho (voda&zemlja). Te elementarne sile se manifestirajo v človekovem umu in fizičnih karakteristikah. Unikatna kombinacija vseh treh Doš je značilna za vsakogar.

2 mnenji za Balzam za ustnice, Vata (4.3 g), Hurraw!

  1. Zena Škerjanec

    Prva, ki komentiram? Ta balzam sem dobila kot darilo in povem vam, da sem ga dooooolgoooo uporabljala, kar ni in ni ga zmanjkalo. Čudovit. Najboljši od vsega, kar sem poskusila.

  2. Maja Dolinar Bergant

    Mhmm … odličen balzamček za ustnice, meni je všeč, ker je zelo masten in super nahrani, vonj je pa tudi krasen, jaz vonjam predvsem mandelj. Super za zimi, za poleti si omislim pitta balzamček (z meto mhmmm). 🙂

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica