Balzam za ustnice, SPF15 (4.3g), Hurraw!

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

5,50 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Obožujemo sonce. Verjamemo, da je prava količina sonca in izpostavljenosti njemu, kvečjemu zdravju in koži prijazna. A pri daljši izpostavljenosti vseeno priporočamo varno (mineralno) zaščito. Zanjo smo poskrbeli tudi pri Hurraw! Balzamih – razvili smo prav posebno formulo z zaščitnim faktorjem – za brezskrbne trenutke na soncu.

Sončni balm SPF15 je nežen in lahek, z gostejšo teksturo, za še večjo obstojnost. Sočna tangerina in nežna Rimska kamilica vaše ustnice negujeta in pomirjata. Smo omenili, da je vse skupaj zapakirano še s čudovitimi hladno stiskanimi olji, ki vlažijo, ščitijo in globoko negujejo vaše ustnice?

 

Sončni balm med dugim vsebuje:

  • Olje malinovih pešk: bogato z vitaminom E, to olje vlaži in neguje ustnice, ima protivnetne lastnosti ter dokazano ugodno vpliva na nežno kožo pri izpostavljenosti soncu.
  • Olje navadnega rakitovca: super bogato z maščobnimi kislinami, vitaminom E, karoteni in fitosteroli
  • Olje semen granatnega jabolka: poln najmočnejših antioksidantov, ki prodrejo globoko v kožo

V našem Hurraw! Balm-u smo za popolnoma naravno zaščito kože pred soncem uporabili zemeljski mineral cinkov oksid (ne uporabljamo nanotehnologije!). Cinkov oksid je 100% naravna zaščita, ki varuje tako pred UVA kot UVB žarki (na koži naredi zaščitni plašč in odbija sončne žarke. Za optimalno zaščito, nanos redno ponavljajte).

In še zanimivo dejstvo – tudi naš sončni balzam in učinkovitost SPF 15 je bil testiran … na ljudeh! 🙂

Uporaba

Nanesite na ustnice in … uživajte! 🙂

Sestava

*Prunus dulcis (sweet almond) oil, ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax, **Theobroma cacao (cocoa) butter, **Cocos nucifera (coconut) oil, Citrus Aurantium dulcis (orange) peel wax, *Ricinus communis (castor) oil, *Rubus ideas (red raspberry seed) oil, *Hippophae rhamnoides (sea buckthorn) oil, *Punica granatum (pomegranate seed) oil, *Citrus reticulata (tangerine) essential oil, Tocopherols (vitamin e), ***Anthemis nobilis (roman chamomile) extract, Limonene, Linalool
active sunscreen ingredient:  non-nano zinc oxide 10%, *cold pressed / organic **raw & organic ***wildcrafted