Balzam za ustnice, Kavina zrna (4.3g)

Odlični naravni, veganski in presni balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine. Super nežni, ne lepljivi, ne svetleči in ne (pre)sladki.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,99 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni. Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Večina kave pride iz praženih kavinih zrn, a naša … – je izjema! Čisto mandljevo olje v kombinaciji s presnimi in organskimi kavinimi zrni daje balzamu protivnetne lastnosti z dodanimi antioksidanti. Balzamu smo dodali tudi kapljico olja kavinih zrn in ščepec kakava za piko na “i”.

Uporaba

Nanesite na ustnice in … uživajte!

Sestava

***Cinnamomum cassia (cinnamon) & ***Elettaria cardamomum (cardamom) infused Prunus dulcis (sweet almond) oil; ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax; **Cocos nucifera (coconut) oil, *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, **Theobroma cacao (cocoa) butter, *Ricinus communis (castor) oil, *Olea europaea (olive) oil, organic flavors, Tocopherols (vitamin e), Benzyl Benzoate, Cinnamaldehyde
*cold pressed / organic **raw & organic ***wildcrafted