Balzam za ustnice, Kapa (4.3g), Hurraw!

5,50 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni 🙂 Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Vedno smo na lovu za novimi dišečimi in ekstremno negovalnimi kombinacijami sestavin (zaradi katerih včasih ponoči tudi ne spimo, saj tako zelo radi delamo to, kar delamo :)). Po razmišljanju in plavanju v morju idej, smo se odločili za večji podvig: ustvarili smo balzame za ustnice, ki temeljijo na ajurvedskih izročilih in so primerni za različne doše. *Ajurveda, kaj?* Doša, kdo?* , se boste vprašali. 🙂 Pri Hurraw-u smo neznansko veseli, saj imamo v svojih vrstah nekoga, ki je pravi ajurvedski poznavalec. Tako se je iz številnih neprespanih noči in neutrudnih dni, rodil naš prvi mali ajurvedski balzam.

V ajurvedskih balzamih smo združili bogato sezamovo olje, v katerem smo macerirali zelišča, sadeže in korenine, ki ustrezajo vsaki posamezni Doši. Vse skupaj smo raztopili v našem kremastem, deviškem kokosovem olju, kakavovem maslu in ricinusovem olju ter dodali čista, sveža, 100% ekološka eterična olja za dolg občutek svežine in čisto unikatnost. 🙂

KAPHA BALM; Infuzija listov tulsi. Osvežujoč in poživljajoč vonj grenivke se zaplete s stimulativnim evkaliptusom in ogreje z ingverjem. Poživlja.

Kapha Doša: Neomajen, močan, miren, radodaren, vlažen
Element: voda&zemlja
Vzbuja: spomin, predanost, vzdržljivost
Čustva: Potrpežljivost, navezanost, simpatija, pozornost
Kapho umirja: pikant, astringent, suho

* Ajurveda je tradicionalna indijska medicina. Po Ajurvedi poznamo tri Doše: Vato (zrak&eter), Pitto (ogenj&voda) in Kapho (voda&zemlja). Te elementarne sile se manifestirajo v človekovem umu in fizičnih karakteristikah. Unikatna kombinacija vseh treh Doš je značilna za vsakogar.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Balzam za ustnice, Kapa (4.3g), Hurraw!”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica