Balzam za ustnice, Chai Spice (4.3g)

Odlični naravni, veganski in presni balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine. Super nežni, ne lepljivi, ne svetleči in ne (pre)sladki.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,99 

Odlični, naravni, organski, presni in veganski balzami za ustnice iz pravične (fair trade) trgovine! Super nežni, gladki, ne lepljivi, ne svetleči, ne presladki, brez pretiranega vonja, ne zrnati in doolgoobstojni. Vse to so naši Hurraw! balzami za ustnice!

Nič se ne more primerjati s pikantnostjo in skrivnostnim pridihom Chai čaja. Bil je naš najljubši odkar smo ga prvič poskusili iz litoželeznega kotla v Arizoni, daljnega 1992 leta. Sedaj si ga lahko privoščimo vsak dan z našim čudovitim Chai Spice balzamom. Mešanica divje nabranega cimeta in kardamoma je naravnost božanska.

Uporaba

Nanesite na ustnice in … uživajte!

Sestava

***Cinnamomum cassia (cinnamon) & ***Elettaria cardamomum (cardamom) infused Prunus dulcis (sweet almond) oil; ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax; **Cocos nucifera (coconut) oil, *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, **Theobroma cacao (cocoa) butter, *Ricinus communis (castor) oil, *Olea europaea (olive) oil, organic flavors, Tocopherols (vitamin e), Benzyl Benzoate, Cinnamaldehyde
*cold pressed / organic **raw & organic ***wildcrafted