Alima Pure satenast zaključni puder (5g), odtenek Hanae

19,90 

Žameten mineralni zaključni puder, ki da vaši koži izjemno svilnat, gladek izgled.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Idealen za vse tipe kože. Transparentni zaključni puder daje koži čudovit zaključek in je tako lahek, da ga na koži ne boste občutile. Poskrbi, da je koža videti popolno, saj nudi izredno lep zaključek, ob katerem vam bodo vaše prijateljice zavidale čudovito polt. 🙂 Nanesete ga lahko čez puder ali uporabljate samostojno – v obeh primerih bo vaša koža videti čudovito!

Ni testirano na živalih. Vegansko. Formulirano brez oreščkov, glutena, silikonov, parabenov, sulfatov, sintetičnih barvil, ftalatov, dimetikona, talca, bizmutovega oksidklorida in nanondelcev. Odtenek: Hanae.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Alima Pure satenast zaključni puder (5g), odtenek Hanae”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica