adaptogena-energijska-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-3
adaptogena-energijska-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-3

Adaptogena energijska mešanica, 60kapsul

Sinergijska mešanica svežih Fushijevih zelišč, zeliščnih izvlečkov in medicinskih gob. Adaptogene gobe – čaga in kordiceps podpirata imunski sistem, energijo in nadledvično žlezo.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

31,95 

Ta unikatna adaptogena mešanica svežih zelišč, zeliščnih izvlečkov in medicinskih gob je ustvarjena za naravno podporo nivoja energije in nudi izjemno podporo telesu pri premagovanju stresnega, modernega življenjskega stila.
 
  • Sinergijska mešanica svežih Fushijevih zelišč, zeliščnih izvlečkov in medicinskih gob. 
  • Adaptogene gobe – čaga in kordiceps podpirata imunski sistem, energijo in nadledvično žlezo.
  • Rodiola in ašvaganda delujeta ugodno na stres, tesnobo, izčrpanost in pripomoreta h kvalitetnejšemu spancu.
  • Vitamin B12 in ginseng prispevata k dvigu energije.
 
Medicinski gobi v tej mešanici sta kordiceps in čaga.
Kordiceps se v tradicionalni kitajski medicini uporablja za dvig energije in vadbene zmogljivosti. Izboljša tudi delovanje možganskih funkcij in imunskega sistema. Čaga, poznana tudi kot »goba nesmrtnosti«, se v Sibiriji in drugih delih Azije uporablja že stoletja. Ima močne antioksidantne lastnosti, podpira imunski sistem in deluje močno bazično. Čaga je poznana kot adaptogen – kar pomeni, da pomaga telesu pri prilagoditvi in odzivu na stres.
 
Ašvaganda in rodiola, adaptogena, ki se nahajata v tej mešanici, prav tako pomagata pri premagovanju stresa. Telo podpirata pri hudem stresu, tesnobi, nespečnosti in ga popeljeta nazaj v ravnovesje.
Korejski ginseng je še en adaptogen, ki stimulira telo in um. V tej mešanici vsebuje minimalno 4% ginsenozidov – aktivne učinkovine, ki prispeva k fizičnemu in mentalnemu dobrobitu, poleg tega pa podpira tudi delovanje imunskega sistema in naravno telesno zaščito.
Maca (Perujski ginseng) gomolj, ki izvira iz Peruja, vsebuje vsa potrebna hranila, vključno z vsemi esencialnimi aminokislinami. Je adaptogen, ki podpira nadledvični žlezi v času povečanega stresa, izboljša nivo energije in krepi imunski sistem. Maca je izjemno priznana je tudi pri izboljšanju plodnosti in uravnavanju hormonskih neravnovesij.
 
Vitamin B12 prispeva k normalnemu, energijsko-donosnemu metabolizmu in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Podpira tudi normalno funkcijo živčevja in imunskega sistema ter prispeva k optimalni formaciji rdečih krvničk.
Fushijeva mešanica adaptogenov je 100% naravna formulacija brez vseh dodatkov.
 
Fushi adaptogena energijska mešanica je:
  • Formula, polna odličnih adaptogenov, ki je ustvarjena za podporo in odziv telesa na stres ter vzpostavitev ravnovesja v telesu.
  • Nudi odlično podporo skozi cel dan in vas ohranja kot prerojene.
  • Bogata je s hranili, antioksidanti in protivnetnimi lastnostmi.
  • Podpira ustrezno funkcijo hormonov »dobrega počutja«.

Uporaba

Sestava

adaptogena-energijska-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-3