2nd skin foundation, naravni puder – odtenek 1 (35ml)

42,00 

Serumski puder, ki je videti in občutiti kot naša druga koža.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% naraven, 100% veganski serumski puder za obraz. Serumski puder, ki je videti in občutiti kot naša druga koža. V osnovi olivnega skvalana, vitaminov in sadnih pigmentov ter mešanice najboljših antioksidantov, ki delujejo proti prezgodnjemu staranju kože. Čista in naravna mešanica bo poskrbela za brezhiben a obenem še vedno popolnoma naraven in mladosten videz kože. Odtenek 1.

100% Pure - Naravni puder - 2nd skin foundation - Odtenek 1

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “2nd skin foundation, naravni puder – odtenek 1 (35ml)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica