100% Pure Vlažilni serum s hialuronsko kislino in vrtnico, 29.5ml

46,00 

Globoko vlažilni serum, ustvarjen s hidrolatom vrtnice, pomirjujočim ognjičem in hialurosnko kislino, ki kožo napne in navlaži.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ravnovesje hidrolata vrtnice in hialuronske kisline privede do bolj mladostnega videza in elastičnosti kože. Lahko gel tekstura takoj nahrani suho kožo, zeliščna infuzija kamilice in ognjiča pa poskrbita za nego in pomiritev. Beta glukani in natrijev PCA (naravno vlažilno sredstvo, ki ga najdemo tudi v človeški koži in ima visoko afiniteto do vode ter pospešuje prodiranje drugih aktivnih sestavin v kožo) skrbijo za ohranjanje vlage v globjih plasteh kože in delujejo proti rdečici.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure Vlažilni serum s hialuronsko kislino in vrtnico, 29.5ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica