100% Pure tekoče črtalo, odtenek temna čokolada (temno rjava), 7ml

Povsem naravno črtalo za oči se enostavno nanaša, vašim očem pa daje globji pogled. “Must have” za vse ljubiteljice črtal.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

26,00 

100% naraven, 100% veganski. Tekoče črtalo za oči, z naravnimi, sadnimi pigmenti in antioksidanti. Izredno dolgoobstojno, se ne zabriše in razmaže. Na svojem mestu obstane cel dan, tudi ob deževnih nalivih ali solzah sreče. Varen in nežen tudi do občutljivih oči. Brez sintetičnih sestavin, dišav in konzervansov.

V vlažilno, negovalno formulo črtala, ki se ne lepi in ne packa, se boste naravnost zaljubile. Naj vaše oči zažarijo še bolj zapeljivo s tem povsem naravnim eyelinerjem. Odtenek: temna čokolada (temno rjava).

Uporaba

Nanesite na zgornji in/ali spodnji del vek, tik ob trepalnicah.

Sestava

Camellia Sinensis (Organic Micronized Black Tea)* Leaf Extract, Vegetable Glycerin, Aloe Barbadensis (Organic Aloe)* Leaf Juice, Xanthan Gum, Extracts of Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, Thymus Vulgaris Thyme) Flower/Leaf, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Lonicera Caprifolium Flower, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower
* Certified Organic