100% Pure svinčnik za oči, bel odtenek

24,00 

Povsem naravno črtalo za oči se enostavno nanaša, vašim očem pa daje globji pogled. “Must have” za vse ljubiteljice črtal.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Kremasta, dolgoobstojna formula, polna vitamina E, ki kožo okrog oči neguje in ne draži. S čistimi pigmenti drobljenega črnega čaja, zelenega čaja in kakava prefinjeno definira oči. 100% Pure svinčniki so primerni tudi za občutljive oči.
 Odtenek: bel.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure svinčnik za oči, bel odtenek”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica