100% PURE Seaweed Detox Bath

Ta globoko terapevtska in ročno narejena mešanica kopalne soli je namenjena razstrupljanju in spodbujanju cirkulacije v telesu. 

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

30,00 

Razstrupljevalna sol za kopel je narejena iz čistih, kristaliziranih morskih kelp alg, z morsko travo, ki je bogata z minerali in z aromaterapevtskimi zelišči, ki stimulirajo cirkulacijo in limfno drenažo.

Ta globoko terapevtska in ročno narejena mešanica kopalne soli je namenjena razstrupljanju in spodbujanju cirkulacije v telesu. Narejena je iz ingverjeve korenine, morskih alg in regrata, ki pomagajo iz telesa izločati toksine, težke kovine in spodbujajo limfno drenažo. Infuzija evkaliptusa, čajevca in rožmarina poveča cirkulacijo, hkrati pa zagotavlja sproščujoče aromaterapevtske koristi. Naše hranljive soli za kopel so narejene iz kristaliziranih kelp alg, ki prihajajo iz ekološke farme morskih alg na bretanski obali Francije. Ta razstrupljevalna kopel vsebuje številne terapevtskih elemente v sledovih iz morja, ki nadomeščajo minerale, vitamine, antioksidante in aminokisline.

Uporaba

V toplo ali udobno vročo kopel stresite 1/2 skodelice soli in premešajte kopel dokler se ne raztopi. Med namakanjem v kopeli naredite nekaj počasnih in globokih vdihov, da boste v celoti uživali v
aromaterapevtski izkušnji

 

Sestava

Ingredients: Sodium Chloride (Unrefined French Crystallized Kelp), Kelp, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Extracts of Zingiber Officinale Root (Ginger) and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Dandelion, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Essential Oil, Geraniol*, Limonene*, Linalool* * Component of Natural Essential Oil