100% Pure organsko arganovo olje (30ml)

100% Pure organsko arganovo olje (45ml)

100% Pure organsko aragnovo olje je bogato z vitaminom E, fenoli, karoteni, skvaleni in esencialnimi maščobnimi kislinami, zato globoko vlaži, neguje in mehča kožo.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

30,00 

100% Naravno, 100% Vegansko in Gluten Free

100% Pure organsko aragnovo olje je bogato z vitaminom E, fenoli, karoteni, skvaleni in esencialnimi maščobnimi kislinami, zato globoko vlaži, neguje in mehča kožo. Arganovo olje je znano po svojih zdravilnih lastnostih in se ga lahko uporablja tako na koži obraza in telesa, kot tudi na laseh. Zadnje raziskave so pokazale, da ima arganovo olje učinkovite blagodejne učinke na zdravljenje luskavice in drugih kožnih težav.

100% Pure arganovo olje je izdelano preko ženske maroške skupnosti, ki svoj dobiček razdeli lokalnim ženskam iz berberskega plemena. Omenjena skupnost je ustanovila ekološki projekt pogozdovanja, ki zagotavlja, da se dobava argana nadaljuje, obenem pa ta projekt prav tako podpira ženske iz berberskega plemena. Zasluženi denar omogoča zdravstveno oskrbo in izobraževanje lokalnim ženskam in še dodatno podporo celotni skupnosti.

100% Pure arganovo olje je 100% organsko olje in ne vsebuje nobenih dodatkov ali gostil.

Uporaba

Nanestie ne očiščeno kožo obraza, telesa ali las.

Sestava

Argania Spinosa Kernel Oil (100% Pure Certified Organic Argan Oil)