100% Pure organsko arganovo olje (45ml)

30,00 

100% Pure organsko aragnovo olje je bogato z vitaminom E, fenoli, karoteni, skvaleni in esencialnimi maščobnimi kislinami, zato globoko vlaži, neguje in mehča kožo.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% Naravno, 100% Vegansko in Gluten Free

100% Pure organsko aragnovo olje je bogato z vitaminom E, fenoli, karoteni, skvaleni in esencialnimi maščobnimi kislinami, zato globoko vlaži, neguje in mehča kožo. Arganovo olje je znano po svojih zdravilnih lastnostih in se ga lahko uporablja tako na koži obraza in telesa, kot tudi na laseh. Zadnje raziskave so pokazale, da ima arganovo olje učinkovite blagodejne učinke na zdravljenje luskavice in drugih kožnih težav.

100% Pure arganovo olje je izdelano preko ženske maroške skupnosti, ki svoj dobiček razdeli lokalnim ženskam iz berberskega plemena. Omenjena skupnost je ustanovila ekološki projekt pogozdovanja, ki zagotavlja, da se dobava argana nadaljuje, obenem pa ta projekt prav tako podpira ženske iz berberskega plemena. Zasluženi denar omogoča zdravstveno oskrbo in izobraževanje lokalnim ženskam in še dodatno podporo celotni skupnosti.

100% Pure arganovo olje je 100% organsko olje in ne vsebuje nobenih dodatkov ali gostil.

Teža 28 kg

2 mnenji za 100% Pure organsko arganovo olje (45ml)

  1. Eva Gregorčič Cigoj

    Arganovo olje uporabljam v kombinaciji s 100% Pure Vitamin C intenzivno obnovitveno kremo. Izdelka se odlično dopolnjujeta, odkar ju uporabljam, je moja koža več kot hvaležna. Love it!

  2. vesna vižin

    Super olje, sama zmešam s šipkovim oljem in namažem 1-2 x tedensko. Koža je mehka.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica