100% Pure Negovalna krema za telo z rožnato grenivko (236ml)

23,00 

Hranilna veganska krema za telo z rožnato grenivko sveže diši ter mehča in hrani vašo kožo z organskimi sadnimi olji. Avokadovo in kakavovo maslo ter sivkin vosek vašo kožo naredijo zdravo in prijetno sijočo, a ne svetlečo.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Hranilna veganska krema za telo z rožnato grenivko sveže diši ter mehča in hrani vašo kožo z organskimi sadnimi olji. Avokadovo in kakavovo maslo ter sivkin vosek vašo kožo naredijo zdravo in prijetno sijočo, a ne svetlečo. Intenzivni antioksidanti iz jagodičja in vitamini ščitijo pred prezgodnjim staranjem in obnavljajo že nastalo škodo zaradi prostih radikalov. Narejeno iz visoko kvalitetnih organskih sestavin, brez umetnih parfumov in brez testiranja na živalih.

1 mnenje za 100% Pure Negovalna krema za telo z rožnato grenivko (236ml)

  1. Laura Gričar Adamič

    Losjon zelo lepo diši,meni je pa najpomembnejše,da se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka na koži.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica