100% Pure naravna šminka, odtenek Boysenberry (2,5g)

24,00 

Sadni pigmenti, avokadovo in kokosovo maslo lepo obarvajo in obenem ščitijo ustnice pred izsušitvijo.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% naravna, 100% veganska in brezglutenska. Čudovite barve iz sadnih pigmentov pomešane z vlažilnimi lastnostmi avokadovega in kokos masla vas bodo navdušile! 100% naravna, veganska in brezglutenska formula bo vaše ustnice oskrbela s čudovitimi sadnimi pigmenti in jih obenem negovala z vitamini in antioksidanti. Odtenek: Boysenberry.

Organic Avocado Butter1, Organic Cocoa Butter1, Contains all or some of the following Fruit Pigments: Organic Cherry2, Organic Plum2, Cabernet Grape, Organic Raspberry2, Organic Blueberry2, Organic Blackberry2, Organic Peach2, Organic Apricot2, Organic Tomato3, Organic Pomegranate2, Organic Cacao (chocolate)2, Organic Rose Petals1, Organic Lavender Flower1 and Organic Cinnamon3, Organic Shea Butter4, Organic Rosehip Oil5, Organic Mango Butter1, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), May contain Mica (natural shimmery mineral)

  • 1 certified organic by Oregon Tilth Cerfitied Organic
  • 2 certified organic by Organic Certifiers
  • 3 certified organic by QAI
  • 4 certified organic by Soil Association Certification Limited
  • 5 certified organic by Baystate Organic Certifiers
Teža 0,007 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure naravna šminka, odtenek Boysenberry (2,5g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.