100% Pure naravna krema za roke Medeni Mandelj (57g)

Povsem naravna in veganska krema za nego rok, je izredno hranljiva, lepo mazljiva in hitro vpijoča. Vaše roke bodo ponovno mehke, nahranjene, prijetne na otip in obenem zaščitene pred prezgodnjim staranjem, razpokanjem zaradi mraza ali kontakta z vodo in detergenti.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

14,00 

Povsem naravna in veganska krema za nego rok, je izredno hranljiva, lepo mazljiva in hitro vpijoča. Vaše roke bodo ponovno mehke, nahranjene, prijetne na otip in obenem zaščitene pred prezgodnjim staranjem, razpokanjem zaradi mraza ali kontakta z vodo in detergenti. Antioksidanti roke učinkovito nahranijo in zaščitijo. Zaradi manjše embalaže je krema primerna tudi za v vsako torbico – da bo vedno z vami in si boste lahko roke vedno negovali.

Uporaba

Po potrebi vmasirajte v roke in nohte.

Sestava

White Tea, Rose Hydrosol, Cocoa Butter, Avocado Butter, Cabernet Grapeseed and Rose Hip Seed Oil, Candelilla Wax, Almond Flavor, Extracts of Cherry, Pomegranate, Raspberry, Blackberry, Almond and Grapefruit Seed, Cinnamon, Thyme, Oregano, Goldenseal Blackcurrant, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Citric Acid, Witch Hazel, Japanese Honeysuckle Extract