100% Pure Lip Caramel – Ganache (5g)

25,00 

Intenzivne, globoke in močno pigmentirane čudovite barve lip glosov vas bodo popolnoma navdušile! Barve so inteznive in zelo obstojne, zato bi lip glose brez težav uvrstili tudi med tekoče šminke. Na voljo v različnih odtenkih.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Intenzivne, globoke in močno pigmentirane čudovite barve lip glosov vas bodo popolnoma navdušile! Pridobljene so iz sadja, korenin in semen drevesa Annato, nahajajo pa se v osnovi negovalnega olja granatnega jabolka in kokosovega olja, ki mehčata in negujeta ustnice. Vegansko. Opomba Orce: Barve so inteznive in zelo obstojne, zato bi lip glose brez težav uvrstili tudi med tekoče šminke.

Teža 0,007 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure Lip Caramel – Ganache (5g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica